Karlstad

Sitter nu framför farmors data (ja farmor har en data med msn och webcamera och allt) hon är cool. Haha. Efter ungefär fyra timmars resa är vi äntligen framme i Karlstad. Regn även här så det där om att det bara regnar i Borås stämmer inte... Inatt blir det sova i husvagnen.  Undra hur det ska gå..

Puss och Kram
Nora


Regn, regn, regn...

Idag började jag dagen med att springa 5km tillsammans med Nora. Då lyste solen och jag trodde att det skulle bli riktigt fint väder. Men som sagt, vi bor i Sverige och självklart så började det ju att regna när jag kom hem igen.....  Så då fick man sitta inne och trycka framför tv:n/datorn även idag.

Sitter och kollar på Top model 2 tillsammans med Nora. Sitter och stör oss så på deras otroligt fula kläder och hysteriska utbrott!
Ha det bra!
Puss och kram
//Mickan


BLÅBÄR

I brist på annat så ger vi oss ut i skogen för att plocka blåbär!


Falkenberg

Hej!
Idag åker jag och familjen till Falkenberg över dagen. På vägen hem blir det Ullared Wie. Det ska bli väldigt kul och se pappa när han helst av allt bara vill där i från..

Puss och Kram
Nora
 

WE DID IT!

Hej!
Nu har vi gjort som alla andra och skaffat blogg. Efter några timmars hårt jobb har vi äntligen lyckats få till en design som vi är hyfsat nöjda haha. Mickan har gjort stora framsteg, från att ens kunna öppna en bild i photoshop till att ändra färg med hjälp av en massa olika koder!

Puss och Kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0